Personal trainer Amsterdam

Personal trainer aan huis Amsterdam

Sinds 2007

Jouw stok achter de deur!

De personal trainer die bij jou aan huis komt. Wil je thuis getraind worden, of juist lekker in de buitenlucht op een plek bij jou in de buurt in Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom! Of je nu een personal trainer zoekt in Osdorp of in De Pijp, dat maakt voor ons niet uit. Onze personal trainers zijn actief in heel Amsterdam. Waarschijnlijk wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Graag stellen we ons aan je voor!

Trainen waar en wanneer jij wilt

YourHealth verzorgt al sinds 2007 personal training en personal boxing aan huis en buiten, door bijna heel Nederland, waaronder in Amsterdam. YourHealth helpt druk bezette mensen aan een slank, fit en sterk lichaam door middel van training, coaching en gratis leefstijl- en voedingsadviezen. Wij maken het onze klanten graag gemakkelijk, door met alle spullen naar ze toe te komen. Wil jij graag ’s ochtends voor jouw werk trainen, ’s middags, in de avond of juist in het weekend? Bij ons train je waar, hoe vaak en wanneer jij wilt! 

Wat kun je van ons verwachten?

Wat levert personal training in Amsterdam jou op?

Personal training buiten in Amsterdam

Amsterdam heeft verschillende geschikte locaties om buiten te trainen, waaronder het Westerpark, Vondelpark, het Amsterdamse Bos en het Beatrixpark. Maar ook andere parken, bossen, speel- of sportveldjes in Amsterdam zijn geschikt voor Outdoor personal training. 

Maatwerk

error: Deze content is beveiligd!